Portfolio

Extraordinary mansion in Amsterdam

Dit unieke herenhuis in Amsterdam bevat een bijzondere erfenis en geschiedenis op zich. Een traditioneel herenhuis wordt vaak gekenmerkt door langwerpige kamers en tweezijdige lichtinval.

De entree is een juweel welke zich meteen in alle ornaat ontvouwt bij binnenkomst. De koninklijke ruimte is derhalve ondersteund door dito kleuren en een strak geschilderde trap leende zich daarbij uitstekend voor een typisch Britse, wollen ‘Roger Oates’ loper.

 

De keuken is voorzien van een koninklijke Haags blauwe kleur, aangevuld met exclusieve handgrepen in messing. Door het toevoegen van een messing plaat en het walnotenhout ontstaat een rijk ensemble dat ook doorgevoerd is in de andere ruimten. Door de sjieke eettafel en stoelen met daarboven de chandelier ‘Leonie’ ( een Stock Design) ontstaat een warm totaalplaatje. Kleine details zoals de prachtige kunst, beelden en oude kandelaars, lopen naadloos over in het geheel en geven het een persoonlijk signatuur.

Bij de vloer van het sanitair is gekozen voor Carrara marmer in een Hexagon vorm. Het decoratieve behang vormt een weelderige achtergrond voor de antieke spiegel.

 

Zin om met ons te werken?

Heb je een project in gedachten? Samenwerken? Laat ons het weten en wij nemen contact met je op.

Neem contact op

Next Project

Family Home