Portfolio

Stately Abode

dutch interior design pink sofa detail gold marble table living room

De oude ornamenten zijn in ere hersteld in dit statige Haags Heren Huis; de grandeur van weleer is nu gehuld in elegante moderne jas.

Dit prachtige rijksmonument uit 1892 werd met veel liefde en historisch rentmeesterschap van top tot teen gerestaureerd. De indeling is aangepast aan de woonwensen anno 2019, met de open keuken en uitzicht naar de tuin in de hoofdrol.

dutch interior design pink couch
dutch interior design pink sofa

Extravagante behang

Tussen de nieuwe keuken en de originele bijkeuken is een spanned flow gecreëerd waardoor beide ruimtes to hun recht komen. De keuken wordt rijkelijk ingepakt door het extravagante behang. Het noorder licht dat naar binnenkomt via het dakraam en de hoge openslaande deuren krijgt een warme gloed omdat het aan alle kanten weerkaats in de zonnige kleur.

De zitkamer is rustig en vrolijk, met mooie pastel tinten en verassende moderne kunst. Het lichtplan is eigentijds en zorgt voor groots contrast met de ornamentele elementen. Op maat gemaakt en met veel ruimte voor boeken, kunst objecten en memorabilia, deze bibliotheek annex studeerkamer is een must voor de erudiete eigenaren.

stock dutch interior design yellow palm wallpaper
dutch interior design yellow dark blue wallpaper plant
dutch interior design gold lamp dining table kitchen

Zin om met ons te werken?

Heb je een project in gedachten? Samenwerken? Laat ons het weten en wij nemen contact met je op.

Neem contact op

Next Project

Living the Dream

stock dutch interior design yellow chair bold lamp