Portfolio

Mid Century vibes

Bij de totstandkoming van dit project is de typische Amsterdamse vibe nog eens extra tot leven gebracht door het team van Stock Dutch Design. Dit buitengewone huis combineert naadloos midcentury stijl met moderne verfijning, waardoor een ruimte is ontstaat die zowel tijdloos als fascinerend is.

De op maat gemaakte keuken is het hart van dit opmerkelijke huis. Met zijn oester marmeren blad en nauwgezet vakmanschap straalt deze elegantie uit en biedt deze een luxueuze kookervaring. De keuken integreert moeiteloos met de zitkamer dankzij de ensuite deuren met opvallende stalen ornamenten. De boog in de stalen deuren weerspiegelt de sierlijke rondingen en lijnen van de op maat gemaakte keuken en creëert een harmonieuze visuele verbinding tussen de twee ruimtes.

 

Laat je in de zitkamer betoveren door het spannende behang dat de muren siert. Deze gedurfde ontwerpkeuze voegt een vleugje drama en persoonlijkheid toe. De opvallende patronen lopen door in het hele huis en geven de wc’s en trappen een uniek en individueel karakter. Elke ruimte toont doordachte ontwerpbeslissingen die leven blazen in iedere hoek van het huis.

De kunst en het designmeubilair in het huis tillen het naar een heel nieuw niveau van verfijning. Elk stuk is zorgvuldig uitgekozen om de algehele esthetiek aan te vullen en een samenhangende en inspirerende omgeving te creëren. Elke kamer vertelt een verhaal en laat een mix van kunst en functionaliteit zien.

 

Excited to work with us?

Heb je een project in gedachten? Samenwerken? Laat ons het weten en wij nemen contact met je op.

Neem contact op

Next Project

Serene retraite in de hoofdstad