Portfolio

Rijke historie

De Vechtstreek dankt haar naam aan de rustiek slingerende rivier de Vecht, met aan beide oevers 17e en 18e eeuwse buitenplaatsen. Een unieke streek met een betoverend landschap en dito architectuur.

De schoonheid van deze streek is het beste te bewonderen vanaf het water: een aaneenschakeling van groene landschappen en pittoreske dorpjes, opgesierd door fraaie kastelen, landhuizen, elegante theekoepels en authentieke molens.

De eigenaren die ons dit idyllische landgoed toevertrouwden waren op zoek naar een vaste plek in Nederland waar de hele familie, inclusief grootouders, kon wonen.De eigenaren van het huis zitten het grootste deel van het jaar in het buitenland. Het was hun wens om, zodra zij voet in Nederland zetten, omringd te worden door hun hele familie, van jong tot oud.

De locatie en de architectuur waren al zo bijzonder, Stock Dutch Design beschouwde het als een eer om dit fraaie landhuis om te toveren tot een waar familiehuis, waar ieder lid zich thuis voelt en waar men kan genieten van alle schoonheid die deze omgeving te bieden heeft.

“Fraaie landhuis om te toveren tot een waar familiehuis”.

Zin om met ons te werken?

Heb je een project in gedachten? Samenwerken? Laat ons het weten en wij nemen contact met je op.

Neem contact op

Next Project

Maritieme sfeer aan de waterkant