Portfolio

Family Home

Dit mooie familie huis bevindt zich in een bosrijk gebied naast de karakteristieke Nederlandse duinen. De uitdaging van dit project was om de mogelijkheden, waarin het huis en het landschap voorziet, zo efficiënt mogelijk te benutten.

Ruimte is vaak hetgeen waar je tegenaan bent gelopen als je begint na te denken over een ander huis. Heb je eigenlijk wel eens goed gekeken naar de potentie die jouw eigen huis jou biedt? In dit geval is de nieuwe uitbouw naar achteren over de gehele breedte van het huis onderkelderd met nog eens het dubbele van het aantal vierkante meters van de uitbouw.

Missie geslaagd

Het huis is bijna twee keer zo groot geworden en de missie is geslaagd. Het ontwerp is met veel staal en glas een ruimtelijk en luchtig ontwerp geworden. De indeling voorziet het huis van veel interessante perspectieven die het geheel diepte bieden. Daardoor zie je de intense kleuren mooi terugkomen in ieder perspectief.

Het maatwerk, de keuken en de kasten geven het huis een fantastische look. De fronten van de keuken zijn niet vlak maar geribbeld en het eiland heeft een messing plint, deze details verrijken het maatwerk op een subtiele manier.

Het oogt allemaal compleet en het voorziet ook nog eens van extra opbergruimte. Om de ruimtes te verbinden hebben we met behang extra dimensie gegeven. De prints geven de ruimte met al haar perspectieven nog eens extra diepte.

“Prachtige panelen achter de eettafel en een artistiek spetterend behang in de gang”.

Zin om met ons te werken?

Heb je een project in gedachten? Samenwerken? Laat ons het weten en wij nemen contact met je op.

Neem contact op

Next Project

Majestic Townhouse