Portfolio

Serene retraite in de hoofdstad

Een prachtig huis in het hart van Amsterdam, waar elegantie en verfijning samenkomen met innovatief design.

Dit huis belichaamt hedendaagse luxe en is een harmonieuze combinatie van stijl, functionaliteit en comfort. De donkerblauwe maatwerk keuken vormt het middelpunt van het huis. De diepe tint van de kasten voegt een vleugje weelde toe en vormt een opvallend contrast met het frisse witte werkblad. Elk detail is zorgvuldig vervaardigd, zodat vorm en functie naadloos in elkaar overgaan. De keuken biedt een perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit.

Door het hele huis vind je een uitgebreide collectie designmeubels, zorgvuldig geselecteerd om de moderne esthetiek aan te vullen. Elk stuk vertelt een verhaal van vakmanschap en artistieke visie. Van iconische barstoelen die elegantie uitstralen, tot een strakke bank die je uitnodigt om te ontspannen, elk element is zorgvuldig samengesteld om een samenhangende en gastvrije sfeer te creëren.

 

De leefruimtes stralen een gevoel van ingetogen luxe uit, met strakke lijnen, neutrale kleurenpaletten en strategische verlichting die de architecturale kenmerken accentueert. Dit huis heeft een overvloed aan natuurlijk licht door de grote pui aan de achterzijde, wat een warme en uitnodigende sfeer creëert. In de avond kan er rust worden genoten bij de open haard in de zitkamer.

“Warme en uitnodigende sfeer “

Zin om met ons te werken?

Heb je een project in gedachten? Samenwerken? Laat ons het weten en wij nemen contact met je op.

Neem contact op

Next Project

Rijke historie