Portfolio

Unique and Gutsy Family House

Bij dit project kregen wij nagenoeg carte blanche ’to show our true colors’. Omdat het huis gekenmerkt wordt door strakke en moderne lijnen, was het aan ons de kans om de ruimten te voorzien van warmte en eigenheid.

Gewaagd en uniek

Het resultaat is een zeer gewaagd en uniek Stock Dutch Design. De op maat gemaakte houten panelen in de eetkamer zijn geschilderd in een opvallende koraalrode kleur. Dit kleurenpalet is doorgevoerd in de overige ruimten. Het project heeft daarmee meteen een warme en klassieke uitstraling. De sfeervolle haard maakt de eetkamer tot het kloppend hart voor de familie, om samen te komen en herinneringen te delen en te schrijven.

 

Black & white

In de zitkamer kozen wij deze keer voor een bank met een pittig patroon in black & white. Daarmee laten wij graag zien dat dit mooie design en deze patronen juist tot hun recht komen in een kleurrijk geheel.

 

De kinderkamer is voorzien van een stoere stenen vloer in oude Waaltjes. Passend daarbij zijn de kleurrijke gordijnen, het behang met een verhalend patroon en stijlvolle op maat gemaakte leren bijzettafels. De sfeer is op deze wijze speels en behaaglijk. Een plek waar de kinderen zich thuis voelen en waar zij ook echt willen zijn.

Zin om met ons te werken?

Heb je een project in gedachten? Samenwerken? Laat ons het weten en wij nemen contact met je op.

Neem contact op

Next Project

Extraordinary mansion in Amsterdam