Portfolio

Stock Show Home aan de gracht

The Stock family was weer toe aan het leven in de stad.

Met deze oude muziekschool viel alles samen: een majestueus pand, werken en wonen onder één dak.

Het gemeentelijk monument uit 1886, gelegen aan een van de vele mooie waterwegen die Haarlem rijk is, had alles in zich. Het bezit veel mooie klassieke elementen: de statige trap, de ornamenten op de plafonds van sommige slaapkamers, de radiatoren, de antieke schouwen, teveel om op te noemen. We hebben getracht de hedendaagse techniek zodanig erin te verwerken dat deze oude elementen goed tot hun recht komen.

Waarom dit huis? Omdat het zoveel mogelijkheden bood. Genoeg ruimte en een ideale indeling. Het aantal vierkante meters is verdeeld over meerdere woonlagen, dus iedere verdieping heeft zijn eigen functie: het Stock office beneden, de betoverende stalenkamer en living op de eerste etage, op de tweede verdieping de slaapkamers van de familie. En dan op de zolder nog meer slaapkamers en een dans, muziek- en chillroom met pantry.

“Immense klus”.

Nu het hele project klaar is, de kantoren verhuisd zijn en het hele huis tot leven is gekomen, zijn wij met Team Stock heel trots op het eindresultaat. Het was een immense klus, maar het is precies geworden zoals we het voor ogen hadden. Kleurrijk en vol mooie materialen, maar ook functioneel met doordacht maatwerk en praktische pvc-vloeren. Hier kunnen wij onze klanten nog beter laten ervaren hoe zij hun droomhuis kunnen realiseren.

Zin om met ons te werken?

Heb je een project in gedachten? Samenwerken? Laat ons het weten en wij nemen contact met je op.

Neem contact op

Next Project

Grachtenhuis in stijl